Aurinkosähkö

Hanki kotiisi aurinkopaneelit, vähennä riippuvuutta valtakunnan verkoista ja tuota itse omaa sähköenergiaa kannattavasti ja kuluttomasti vuosikymmenten ajan.

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelit sijoitetaan rakennuksen katolle niin, että auringonvalo osuu niihin mahdollisimman suoraan ilman varjoja ja mahdollisimman monta tuntia vuorokaudessa.

Paneelit ovat lähes huoltovapaita ja niiden käyttöikä on yli 30 vuotta. Paneelien puhdistuksella lumesta ja siitepölystä lisäät niistä saatavaa tehoa ja käyttöikää.

Aurinkopaneelit invertterin eli vaihtosuuntaajan välityksellä talon sähköverkkoon. Laite muuttaa paneelien tuottaman jännitteen kodin laitteille sopivaksi 230V jännitteeksi. Kun auringovalo ei riitä, järjestelmä vaihtaa automaattisesti valtakunnan verkkoon. Arjessa et siis huomaa tuleeko käyttämäsi sähkö talon katolta vai verkosta.

Markkinoiden laadukkaimmista komponenteista

Sahtek toimittaa aurinkoenergiajärjestelmät käyttäen ainoastaan laadukkaita Suomessa käytössä hyväksi havaittuja komponentteja, jotka kestävät vaihtelevia sääoloja, kovaa pakkasta sekä lumikuormia.

Miksi aurinkosähkö kotiin?

Tärkein aurinkoenergian hyöty kotitalouksille on rahansäästö; kun paneelit tuottavat energiaa, et maksa sähköenergiasta tai sähkön siirrosta mitään energiayhtiöille.

Myös luonto hyötyy sitä enemmän, mitä enemmän aurinkosähköä tuotetaan; voimalaitosten ei tarvitse käyttää polttoainetta eikä uusia laitoksia ole tarpeen rakentaa, jos aurinkoenergiaa hyödynnettäisiin enemmän.

Yksi vähemmän huomioitu hyöty omakotiasujalle on kiinteistön arvonnousu aurinkopaneelien myötä. Korkeiden sähköhintojen aikaan aurinkojärjestelmällä varustetut talot ovat haluttuja kohteita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Rauli Piispanen

044 281 6694
rauli.piispanen(at)sahtek.fi

Hankinnat joustavasti rahoituksella

Rahoitus isompaan hankintaan tai yksittäiseen ostokseen suoraan meiltä, pankkiasiakkuudestasi riippumatta. Hae rahoitusta oheisella lomakkeella. Rahoitus 2.000 eurosta jopa 50.000 euroon asti.

  • Hae rahoituspäätös kätevästi verkossa. Rahoitus on heti käytössäsi. Hakemus ei sido lainan nostamiseen.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Kiinteä kuukausierä
  • Voit tehdä rahoitussopimuksen verkossa ja tunnistautua oman pankkisi tunnuksilla
  • Rahoitusta makset kuukausittain OP:lle. Voit maksaa minimisumman tai isomman erän, tai vaikka koko luoton kerralla pois.

Asennuksesta saat kotitalousvähennystä

Sahtekin suorittamista asennustöistä saat 40 % kotitalousvähennystä vuonna 2023. Vähennys on henkilökohtainen ja sen maksimäärä per henkilö on 2.250 euroa eli puolisot yhdessä voivat vähentää verotuksessan yhteensä jopa 4.500 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 €/hlö. Kotitalousvähennyksen saa loppulaskun työn osuudesta. Meiltä saat aina pyydettäessä erittelyn materiaaleista ja työstä. Kerromme mielellämme lisää kotitalousvähennyksestä.

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Sahtek Oy palvelee ammattitaidolla Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjoisessa Keski-Suomessa. Ota yhteyttä, niin tehdään laskelmat ja kartoitetaan yhdessä teidän kotiinne sopivin aurinkosähköratkaisu.