Sähkösuunnittelu

Huolellinen sähkösuunnittelu säästää kustannuksia ja parantaa viihtyvyyttä

Sähköratkaisuilla voidaan merkittävästi lisätä tai vähentää kodin viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä. Sähkösuunnitelma itsessään on vain pieni osa rakentamisen kokonaisbudjettia, mutta sen pohjalta määräytyy iso osa rakentamisen kokonaiskustannuksista. Siksi sähkösuunnitteluun kannattaa todella panostaa ajoissa ennen rakentamisen aloitusta.

Yhteiskunnan sähköistyessä mm. sähköautojen kotilatauksen ja kotitalouksien aurinkovoimaloiden myötä, on tärkeää, että sähkösuunnittelija osaa ottaa tulevaisuuden ratkaisut ja laajennettavuuden huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Ei pelkkiä pistorasioiden paikkoja

Sähkösuunnitelma on valtavan paljon muutakin kuin pistorasioiden ja valaisinten paikkoja paperilla. Ammattitaitoinen sähkösuunnittelija osaa suositella omaan kohteeseesi sopivimmat ja kustannustehokkaimmat sähköratkaisut ottaen huomioon myös sisustusmieltymykset.
 
Halutessasi laadimme myös kohteen valaistussuunnitelman toiveidesi mukaan. Valaistuksen suunnittelussa on hyvä luottaa kokeneeseen ammattilaiseen, sillä valaistuksella on merkittävä rooli kodin viihtyvyydessä ja turvallisuudessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Tero Rentola

040 413 3961
tero.rentola(at)sahtek.fi

Näin tilaat sähkösuunnitelman Sahtekilta: