Sähkölaitteiden huollot ja korjaukset

Huollamme, korjaamme ja pidämme kunnossa

Sahtek palvelee sähkölaitteiden ja -kalusteiden huolto- ja korjaustarpeessa kotitalouksia, teollisuusyrityksiä, taloyhtiöitä ja kuntia.

Sähkölaitteiden huoltaminen on luvanvaraista ammattityötä. Iso osa sähkötapaturmista johtuu viallisista tai väärin korjatuista sähkölaitteista. Koulutettu ammattilainen osaa huoltaa ja korjata laitteet turvallisesti ja asetusten mukaisesti.

Tarkistuksella ja huollolla säästöä ja mielenrauhaa

Missä kunnossa kiukaan vastukset ovat? Onko sähkökalusteisiin kertynyt vuosien pölykerros? Sähköasennukset vaativat huoltoa siinä missä koko muukin kiinteistö. Tarjoamme palveluita nopeasti — pieniä sähkövikojen korjauksia myös päivystysluonteisesti. Yleisimmin tarvittavia varaosia löytyy meiltä heti hyllystä ja tavarantoimittajat lähettävät harvemmin tarvittavat osat lyhyellä varoajalla. Yrityksissä hyvin kunnossa pidetty sähkölaitteisto parantaa koko kiinteistön työ- ja paloturvallisuutta. Turvallisuuden lisäksi syntyy säästöä, kun tuotanto ei keskeydy viallisten sähkölaitteiden vuoksi.

Muista myös ilmalämpöpumpun huolto ja puhdistus

Ilmalämpöpumppu on väsymätön ja helppohoitoinen energian tuottaja, mutta vaatii sekin välillä huolenpitoa.

Pidä sisäyksikkö pölystä puhtaana ja pese tai vaihda suodattimet aina valmistajan ohjeen mukaan. Lisäksi kesällä viilennettäessä on syytä huolehtia, että kondenssivesiletku pysyy auki.

Kun pumppusi vikaantuu, tarvitsee tarkastusta tai isompaa huoltoa, ole yhteydessä meihin. Sahtek palvelee ilmalämpöpumppujen huolto- ja korjausasioissa Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla sekä Pohjoisessa Keski-Suomessa.

Tiesitkö, että myös huoltotöistä saa kotitalousvähennystä

Sahtekin suorittamista asennus- ja huoltotöistä saat 40 % kotitalousvähennystä vuonna 2023. Vähennys on henkilökohtainen ja sen maksimäärä per henkilö on 2.250 euroa eli puolisot yhdessä voivat vähentää verotuksessan yhteensä jopa 4.500 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 €/hlö. Kotitalousvähennyksen saa loppulaskun työn osuudesta. Meiltä saat aina pyydettäessä erittelyn materiaaleista ja työstä. Kerromme mielellämme lisää kotitalousvähennyksestä.