Ilmalämpöpumput asennettuna

Ilmalämpöpumppu pienentää lämmityslaskua talvella ja viilentää kodin kesähelteellä. Pumput asennettuna saat Sahtekilta.

Ilmalämpöpumpulla säästöä ja asumismukavuutta

Moderni ilmalämpöpumppu on helpoin ja edullisin keino säästää kodin lämmityskuluissa. Lämpöpumppu käyttää ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja siirtää sen kustannustehokkaasti lämmittämään kotia. Kesähelteellä sama laite toimii toisinpäin viilentäen sisätiloja ja poistaen samalla ylimääräistä kosteutta huoneilmasta.

Ilmalämpöpumppu on nopea asentaa niin uuteen kuin vanhaankin taloon. Henkilökuntamme osaa etsiä yhdessä kanssasi lämpöpumpulle sellaisen sijoituspaikan kodissasi, että se tuottaa parhaimman hyödyn ja käyttömukavuuden.

Olipa nykyinen lämmitysjärjestelmäsi mikä tahansa, ilmalämpöpumpulla voit saada säästöä ja lisää asumismukavuutta.

Ilmasta lämpöä myös kovilla pakkasilla

Uudet ilmalämpöpumput pystyvät tuottamaan lämpöä sisätiloihin jopa -30 asteen pakkasilla. 20 pakkasasteen jälkeen lämmöntuotto pienenee ja kodin päälämmitysjärjestelmä tai tulisija otetaan avuksi.

Ilmalämpöpumppu ja varaava takka ovatkin verraton yhdistelmä sähkölämmitteisessä omakotitalossa. Oikein sijoitettuna lämpöpumpun ilmavirran avulla varaavan takan lämpö on mahdollista levittää ympäri asuntoa.

Säännöllisesti huollettuna ja puhdistettuna ilmalämpöpumppu tuottaa edullista lämpöenergiaa vuosien ajan. Sahtekilta saat myös ilmalämpöpumppujen huollot.