Ilmalämpöpumput asennettuna

Ilmalämpöpumppu pienentää lämmityslaskua talvella ja viilentää kodin kesähelteellä. Pumput asennettuna saat Sahtekilta.

Ilmalämpöpumpulla säästöä ja asumismukavuutta

Moderni ilmalämpöpumppu on helpoin ja edullisin keino säästää kodin lämmityskuluissa. Lämpöpumppu käyttää ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja siirtää sen kustannustehokkaasti lämmittämään kotia. Kesähelteellä sama laite toimii toisinpäin viilentäen sisätiloja ja poistaen samalla ylimääräistä kosteutta huoneilmasta.

Ilmalämpöpumppu on nopea asentaa niin uuteen kuin vanhaankin taloon. Henkilökuntamme osaa etsiä yhdessä kanssasi lämpöpumpulle sellaisen sijoituspaikan kodissasi, että se tuottaa parhaimman hyödyn ja käyttömukavuuden.

Olipa nykyinen lämmitysjärjestelmäsi mikä tahansa, ilmalämpöpumpulla voit saada säästöä ja lisää asumismukavuutta.

Ilmasta lämpöä myös kovilla pakkasilla

Uudet ilmalämpöpumput pystyvät tuottamaan lämpöä sisätiloihin jopa -30 asteen pakkasilla. 20 pakkasasteen jälkeen lämmöntuotto pienenee ja kodin päälämmitysjärjestelmä tai tulisija otetaan avuksi.

Ilmalämpöpumppu ja varaava takka ovatkin verraton yhdistelmä sähkölämmitteisessä omakotitalossa. Oikein sijoitettuna lämpöpumpun ilmavirran avulla varaavan takan lämpö on mahdollista levittää ympäri asuntoa.

Säännöllisesti huollettuna ja puhdistettuna ilmalämpöpumppu tuottaa edullista lämpöenergiaa vuosien ajan. Sahtekilta saat myös ilmalämpöpumppujen huollot.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Rauli Piispanen

044 281 6694
rauli.piispanen(at)sahtek.fi

Suomen olosuhteisiin suunnitellut lämpöpumput

Myymme vain Suomen kylmiin olosuhteisiin soveltuvia ja tehokkaksi testattuja lämpöpumppuja. Edustamiamme merkkejä ovat Panasonic ja Mitsubishi Electric.

Pumput on suunniteltu toimimaan kovillakin pakkasilla. Oikein sijoitettu, asennettu ja säännöllisesti huollettu ilmalämpöpumppu on edullinen, hiljainen ja huomaamaton lämmönlähde.

Kysy meiltä lisää. Kerromme, millainen ilmalämpöpumppu sinun kohteeseesi soveltuu parhaiten.

panasonic-logo
mitsu-logo

Hankinnat joustavasti rahoituksella

Rahoitus isompaan hankintaan tai yksittäiseen ostokseen suoraan meiltä, pankkiasiakkuudestasi riippumatta. Hae rahoitusta oheisella lomakkeella. Rahoitus 2.000 eurosta jopa 50.000 euroon asti.

  • Hae rahoituspäätös kätevästi verkossa. Rahoitus on heti käytössäsi. Hakemus ei sido lainan nostamiseen.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Kiinteä kuukausierä
  • Voit tehdä rahoitussopimuksen verkossa ja tunnistautua oman pankkisi tunnuksilla
  • Rahoitusta makset kuukausittain OP:lle. Voit maksaa minimisumman tai isomman erän, tai vaikka koko luoton kerralla pois.

Asennuksesta saat kotitalousvähennystä

Sahtekin suorittamista asennustöistä saat 40 % kotitalousvähennystä vuonna 2023. Vähennys on henkilökohtainen ja sen maksimäärä per henkilö on 2.250 euroa eli puolisot yhdessä voivat vähentää verotuksessan yhteensä jopa 4.500 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 €/hlö. Kotitalousvähennyksen saa loppulaskun työn osuudesta. Meiltä saat aina pyydettäessä erittelyn materiaaleista ja työstä. Kerromme mielellämme lisää kotitalousvähennyksestä.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta

Sahtek Oy palvelee ammattitaidolla Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjoisessa Keski-Suomessa. Ota yhteyttä, niin valitaan teidän kotiinne tai työpaikalle sopivin ilmalämpöpumppu.